tisdag 20 april 2010

Debatt om bostäder i Bältespännarparken på lördag den 24/4!


Mats Arnsmar (s) kommer, Kjell Björkvist (fp) kommer, Joakim Olinder (m) kommer och jag, Tina Wallenius (mp) kommer också till Bältespännarparken i Göteborg (mitt emot Stora Teatern) på lördag. Då har hyresgästföreningen bjudit in oss debattlystna "stadsbyggnads"politiker till årets begivenhet och manifestation kallad "Bygg Framtiden". Då vi kommer att tala om bostadsbristen för framförallt unga i Göteborg och hur vi som politiker har för förslag att komma tillrätta med densamma.
Därtill kommer Barbro Engman som är ordförande för hyresgästföreningen i staden att hålla tal och Eva Antonsson att underhålla, likaså Åttamannabandet Räfven från Göteborg.
Programmet går igång kl 12 och pågår till ca 15-tiden. Här i tältet serveras gratis fika, arrangeras tävlingar och spel till musik. Solen kommer troligen att visa sig från sin rätta sida och naturligtvis kommer vi att debattera bostadsfrågor så att det ryker!

Dyk gärna upp på lördag du också!
P.S. Bilden på mig i talarstolen (och Anna, från mp Skaraborg) är tagen i Borås under årsmötet för Miljöpartiet de Gröna i Västra Götaland som gick av stapeln i lördags och den är fotograferad av Ingemar Basth.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar