onsdag 15 februari 2012

IFHP har förlängt möjligheten att lämna in "papers" om arkitektur och stadsplanering

Är du intresserad av stadsbyggnads och miljöfrågor?

Den 16-19 september 2012 kommer IFHP att arrangera en internationell konferens i Göteborg, där studenter inom området kan presentera sina arbeten, Observera att sista datum för att lämna in "papers" är den 17 februari, men de har förlängt inlämningsmöjligheten så att det går också bra att lämna in några dagar strax efteråt.

Varför skall man göra det här?
Genom att presentera ditt arbete på konferensen för en internationell publik och diskutera dem med andra engagerade personer inom ditt fält, skapar du nya nätverk att arbeta inom och får en internationell publik. Och vem vet, kanske kan det leda till intressanta jobbmöjligheter i framtiden.


På en liknande IFHP konferens i Liverpool för några år sedan fick jag frågan om inte Göteborg kunde arrangera en konferens. Jag frågade kommunstyrelsen om vi skulle vara med och arrangera den här internationella konferensen och de beslöt att staden skulle medverka.

Läs mer om konferensen här

P.S: Miljöpartiet har tagit initiativ till och medverkat för att konferesen kommer att gå av stapeln i Göteborg under hösten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar