fredag 19 februari 2010

Kvibergs Marknad behandlas på kommunfullmäktige

Fredag, summerar veckan som har gått med diverse politiska möten, med starten i ett medlemsmöte där Kia Andréasson valdes till första kommunalrådskandidat, personligen fick en sjättedel av mötets röster till posten.

Angående kommunfullmäktigelistan: Glädjande var att Mir Dusim (Grön Ungdom) kom på 7:e och valbar plats på listan till kommunfullmäktige, Hillevi Lindgren fick "det ångest - genererande" nummer 13, precis som på regionfullmäktigelistan (lite skojigt) och själv landade jag på 15:e plats.

Under veckan som kommer leder jag studiecirkeln UTVALD, på torsdag den 15 februari. Då får vi besök av Anna Sibinska som bland annat är andre vice ordförande i stadsdelsnämnden centrum i Göteborg.

Efter att ha gått igenom de kapitel som börjar med titeln, en blogg kan skapa opinion, besöker vi kommunfullmäktiges sammanträde, på Börsen. Där behandlas intressanta ärenden som enklare betalning av kollektivtrafikbiljetter, vilket Marie Nilsson (kd) lyfter. Ashraf Nasseri (v), ställer en fråga om framtiden för Kvibergs marknad och vår miljöpartist, Firas Almesris motion angående framtagandet av ett handlingsprogram mot rasism och främlingsfientlighet, kommer att behandlas.

Ikväll skall Hillevi Werring och jag gå på Stadsteaterns föreställning Satanisterna av Carina Rydberg, - visst låter som att det är tur att min vännina är kurator till yrket....

Mer om kommunfullmäktiges ärenden kan du läsa här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar